Nyheter

Eventpapper med krydda

2011-02-17

- I samband med nätverksmötet inom Packaging Mid Sweden hos oss ifjol, ville vi göra något speciellt som både uppmärksammade våra unika pilotmaskiner och skapade kreativa diskussioner, berättar Stefan Svensson, MoRe Research. Vi har en unik experimentpappersmaskin, där vi kan göra det som en stor pappersmaskin kan, fast i betydligt lägre hastigheter. 

- Idén kläcktes att som tallriksunderlägg till vår italienska buffé producera ett papper med oregano i. Till efterrätten passade det bra med tallriksunderlägg innehållande kanel. Vid både produktionstillfället och middagen spreds en angenäm doft av pizzeria och bageri i lokalerna, vilket uppskattades av besökarna och triggade igång kreativa idéer på hur en pilotpappersmaskin också kan användas för produktion av mycket speciella papper.

- Underläggen väckte stor uppmärksamhet och vi bestämde oss för att utveckla idén till ett koncept för eventpapper. Reklambyråer, eventföretag eller företag själva som arrangerar ett jubileum, produktlansering eller annat speciellt arrangemang, där ett specialgjort papper bidrar till den totala upplevelsen, kan därför nu specialbeställa eventpapper hos oss. Det behöver inte bara vara kryddor i, utan även annat som passar i sammanhanget kan blandas i papperet. 

För mer information, kontakta gärna 
Stefan Svensson, tel. +46 (0)660 750 35, mobil +46 (0)70 234 83 00. 
E-post: stefan.svensson@more.se         
François Lambert, tel. +46 (0)660 750 41, mobil +46 (0)702 44 6307. 
E-post: francois.lambert@more.se