Nyheter

Mikaela Trogen förstärker Analysteknik

2011-03-22

Mikaela Trogen tillträdde den 1 mars en tjänst som Processkonsult på Analysteknik. Mikaela är diplomingenjör i cellulosateknik och har en magisterexamen i analytisk kemi. Hon kommer närmast från forskningsgruppen för bioraffinaderi vid Aalto-universitetets Tekniska Högskola. 

- Bakgrunden till rekryteringen är att ge ytterligare kraft och kompetens till den fina och framgångsrika verksamhet vi har inom avdelningen, betonar Stefan Svensson i en kommentar. Mikaelas personlighet, kompetens, nyfikenhet och tuffhet är egenskaper som tillsammans med de kompetenser vi redan besitter kommer att bidra positivt till arbetet och utvecklingen på Analysteknik.

- Jag kände genast att min utbildning och jobberfarenhet var som klippt och skuren för det här jobbet, säger Mikaela. Jag såg också att det fanns stora möjligheter att lära sig nya saker på MoRe, vilket är mycket viktigt för mig. Närheten till industrin samt företagets breda analysutbud och kompetens bidrog också till beslutet att flytta från Finland till Sverige. 

Mikaela nås via tel. 0660-750 73 eller mikaela.trogen@more.se.