Nyheter

Vesna Vukovic ny laboratorieingenjör

2011-11-03

MoRe Research har gjort klart med ytterligare en medarbetare i och med att Vesna Vukovic den 3 oktober har anställts som laboratorieingenjör på Analysteknik. Hon har tidigare bland annat arbetat på Anahem Lab och Robotcommerce i Sarajevo och har stor erfarenhet av kemiska analyser. Vesna är gymnasieingenjör i kemi och har också två års universitetsstudier i analytisk kemi. 

- Jag har bott i Sverige sedan 2008 och är mycket nöjd med att nu få arbeta hos MoRe inom analytisk kemi, som jag tycker är ett mycket intressant område. Anahem Lab där jag tidigare arbetade är också ett företag som säljer analystjänster, så jag är van med det sättet att arbeta. Jag har redan fått ett mycket positivt intryck av MoRe och det känns att det är ett företag med positiva vibbar.

- Våra framgångar fortsätter och därmed behovet av fler medarbetare, säger Stefan Svensson, VD MoRe Research. Jag är nöjd att vi har kunnat knyta Vesna till oss som laboratorieingenjör och jag är övertygad om att hon kommer att smälta in perfekt i vår verksamhet. 

Vesna nås på 0660-751 09 eller vesna.vukovic@more.se