Nyheter

Ny laboratorieingenjör till MoRe

2012-02-01

Leticia Acevedo Förrich har från den 9 januari anställts som laboratorieingenjör på Analysteknik. Hon kommer senast från en tjänst på Norrköpings Vatten och ska förstärka bolagets analysverksamhet.

Leticia kommer ifrån Yucatanhalvön i Mexico och är civilingenjör i bioteknik från Instituto Tecnologico de Merida. Hon har bland annat arbetat som labchef på mejeri, konsult på ett statligt institut, som personalchef på ett kulturinstitut och som säljchef på en resebyrå för konferenser i Mexiko.   

- Så småningom hamnade jag i Sverige och Norrköping, berättar Leticia. Jag studerade på KomVux för att lära mig svenskt teknikspråk och arbetade sedan på Norrköpings Vatten. Hos MoRe har jag kommit till yrket jag vill ha och trivs utmärkt. Jag känner mig redan hemma här och alla är så vänliga och hjälper mig när det behövs.

- Våra nyrekryteringar fortsätter och jag är glad att vi i Leticia inte bara får tillgång till hennes tekniska kompetens utan också till en medarbetare som talar både svenska och spanska, säger Stefan Svensson. Vi hälsar Leticia välkommen och är övertygade om att vi i henne har fått ännu en värdefull medarbetare.