Nyheter

”Det är Robin vi vill ha!”

2014-09-10

Robin Westin har, efter en kortare visstidsanställning hos MoRe i våras, fått en provanställning som assistent på Processteknik. Han har gått treårig teknisk linje på gymnasium och därefter en treårig idrottsvetenskaplig utbildning på Mittuniversitetet i Östersund.

– Jag är tekniskt intresserad och gillar datorer och maskiner, säger Robin. Men jag har också tränat såväl styrketräning som allmänt. Det var därför som jag skaffade mig en akademisk utbildning som tränare. Jag hade en kortare anställning hos MoRe i våras vilket gjorde mig intresserad av en processnära verksamhet. När chansen till en provanställning dök upp så beslöt jag mig därför för att ta den. Det känns att miljön hos MoRe, med kemi och teknik, passar mig och är bra för min utveckling.

– Robin har varit hos oss kortare perioder tidigare och har därför god kännedom om verksamheten säger Stefan Svensson. Vi har bra beläggning så Robin behövs verkligen. Långsiktigt har vi, liksom andra företag i branschen, också ett ansvar att bidra till ett ökat intresse för kemi och teknik i allmänhet och för vår bransch i synnerhet. Därför är det bra att kunna ta in unga personer med ett tekniskt intresse i vår verksamhet.