Nyheter

Hemsidan har fått en ansiktslyftning

2014-12-08

MoRes hemsida har fått en ansiktslyftning så att du som besökare ännu lättare ska kunna hitta vad du söker. Det är främst startsidan som strukturerats om och fått ett mer tilltalande utseende med bland annat några tydliga snabblänkar till sidor som vi vet besöks flitigt.

– Inför projektet gjorde vi en lista på förbättringar som vi ville åstadkomma, säger Gunnar Nordlöf, projektledare för hemsidesprojektet. Nu är startsidan betydligt renare och därmed enklare att navigera ifrån. Av besökstrafiken vet vi att Analyser, Problemlösning och Piloter är sidor som besöks flitigt och därför har vi gjort tre tydliga snabblänkar till dessa från startsidan. Nyheterna ligger i en egen kolumn till höger och i vänstra kolumnen lyfter fram viktig information liksom personporträtt.

– Nu återstår en del finputsning med innehåll som ska flyttas om innan allt är riktigt klart för denna gång. En hemsida är ju inte för evighet huggen i sten, utan förändras inte minst utifrån besökarnas behov, slutar Gunnar Nordlöf.