Nyheter

Gerd Ahnström ny laboratorieassistent hos MoRe

2015-02-17

Gerd Ahnström har anställts på Analysteknik som laboratorieassistent. Hon kommer att i första hand lära sig, och arbeta med, pappersprovning, en verksamhet som omfattar provning av kundprover i samband med utvecklingsprojekt eller reklamationer, liksom prover från körningar på experimentpappersmaskinen och den dynamiska arkformern.

– MoRe är ett nytt företag för mig och det här är en jättekul möjlighet, säger Gerd Ahnström. Det är ett spännande jobb och det känns roligt att få lära sig något nytt. Alla är verkligen jättetrevliga här och jag har känt mig välkommen från första dagen hos MoRe.

– Jag har tidigare bland annat jobbat som personlig assistent liksom mycket med barn som musiklärare och körledare. Sång är mitt stora intresse och jag sjunger i ”Blow your cover”, ett cover band som spelar låtar från 50-talet och framåt. Dessutom sjunger jag bland annat på bröllop och dop och i liknande sammanhang.

– Pappersprovning är en viktig del i många av våra projekt och jag är glad att vi har rekryterat Gerd Ahnström till fysikalisk analys, säger Robert Selling. Med sin flexibilitet och intresse för jobbet passar hon väl in och jag är övertygad om att hon snabbt kommer att ta till sig den upplärning som vår duktiga, noggranna och erfarna personal kommer att bistå henne med.