Nyheter

MoRe Research söker en laborant

2015-03-31

Vi söker dig som gått naturvetenskaplig/teknisk linje och som därigenom, eller i efterföljande jobbsituationer, har erfarenhet från laborativt arbete.

MoRe Research är ett neutralt och oberoende företag och är aktivt inom forskning och utveckling med kunder inom främst skogsindustrin i Sverige men även utomlands. Vi behöver nu förstärka vår avdelning Processteknik och söker därför en laborant med placering Örnsköldsvik.

Du ska vara nyfiken, noggrann och ha respekt för kemikalier och apparater som ingår i en laboratoriemiljö. Vidare ska du behärska matematik på gymnasienivå samt tala, läsa och skriva svenska obehindrat. Engelska och andra språk är meriterande. Givetvis har du vana av att arbeta med i Officepaketet ingående program, främst Word och Excel.

Flexibilitet är ett nyckelord för oss vilket betyder att den vi söker kommer att få jobba med många olika moment, bland annat blekning av pappersmassa samt försök i pilotmaskiner d.v.s. reaktorer och annan utrustning som efterliknar fullstora anläggningar.

Frågor om tjänsten besvaras av avdelningschef Lars Sundvall, tel. 070-526 52 21

Ansökningar/intresseanmälningar kan skickas per epost till lars.sundvall@more.se