Nyheter

Tomas Gardfors anställd som projektingenjör

2015-03-19

Tomas Gardfors har anställts som projektingenjör på Analysteknik hos MoRe Research. Han har läst civilingenjörsutbildningen Teknisk kemi på Umeå universitet. Huvuduppgift blir från början att arbeta med kvalitetsuppföljning och senare även med marknadsfrågor.

Tomas Gardfors kommer från ett traineeprogram på arton månader som drivits av Åkroken Science Park i Sundsvall i nära samarbete med SP Processum i Örnsköldsvik. I programmet ingick fyra traineeperioder hos fyra företag och en av dessa perioder gjorde Tomas som traineekonsult hos MoRe på uppdrag av Eurocon.

– Det ska bli jättekul att jobba hos MoRe och jag är väldigt inspirerad att börja arbeta med mina uppgifter, säger Tomas Gardfors. Jag trivdes mycket bra under min traineetid här och det känns bra att få anställning hos MoRe direkt efter traineeprogrammet. Det är en intressant tjänst som inte funnits tidigare, vilket gör att man kan sätta en egen prägel på den.

– Vi såg en fin potential i Tomas när han var hos oss som traineekonsult under traineeprogrammet, säger Stefan Svensson, VD MoRe. Därför är jag glad att vi kunnat knyta honom till oss att arbeta med kvalitetsuppföljning, som är ett mycket angeläget område för oss.

Tomas kommer från Örnsköldsvik och flyttar nu tillbaka efter åtta år av olika studier, huvudsakligen inom kemi men också inom musik. Han har två stora intressen, musik där huvudinstrumentet är elbas, och mountainbike. I sommar kör Tomas CykelVasan för andra gången.