Nyheter

Textil & Mode på SPCI Convention

2016-04-22

MoRe har en komplett kedja piloter från träd till tråd och givetvis kommer vi att delta i det intressanta seminariet Textil & Mode på SPCI Convention.

– Syftet med Textil & Mode på SPCI Convention är att belysa de möjligheter och utmaningar som vi står inför i flödet skog – textil – kund, berättar Anna Svedberg, Marknads- och utvecklingsansvarig. Arrangörerna har fått ihop ett lockande program och det ska bli mycket intressant att lyssna till de olika föredragen. Det blir ett bra tillfälle för oss som kommer från skogsindustrin att lära oss mera om de spännande möjligheter som textil och mode erbjuder för vår råvara. Jag hoppas att många tar den chansen.

MoRe Research har under ett och samma tak pilotutrustningar och analysmöjligheter för hela processkedjan, från vedråvara till färdigspunnen viskosfiber. Titta gärna på vår film: The Viscose Fibre Line, som för övrigt har visats mer än 12 000 gånger på Youtube.

Länk till SPCI Convention. Programmet för Textil & Mode finns en bit ner i det omfattande programmet för hela SPCI Convention.