Nyheter

Fun MoReison har släppt en ny musikvideo lagom till jul

2016-11-23

Efter Fun MoReisons sommarsuccé med Kokerivisan har gruppen nu släppt en ny inspelning lagom till julruschen. Med anledning av att vår hammarkvarn gått till sin himmel har vi satt en ny text till Cornelis Vreeswijks visa  Jultomten är faktiskt död. Låten ”Kvarnen har faktiskt dött” förväntas att bli en ny kioskvältare.

– Vårt skivbolag upplevde i somras en rusch utan tidigare skådad like efter vårt släpp av Kokerivisan, säger Robert Selling, kapellmästare i Fun MoReison. Många fans var missnöjda med att vi inte släppte musikvideon i form av en CD, utan genast lade ut den på Youtube. För oss det dock viktigt att alla ska kunna lyssna på oss utan plånboksbegränsningar. Senast jag kollade hade 442 lyssningar gjorts. Hur många som lyssnat på den via Spotify vet jag just nu inte.

– Men som sagt, vi gick in i studion för att spela in en ny musikvideo och den släpps nu lagom till julhandeln. Efter Lars Sundvalls eminenta och träffsäkra saxofonsolo i Kokerivisan har vi fått många önskningar att han ska få blomma ut ännu mera. Tyvärr måste vi meddela alla våra fans att han på grund av en soloturné i Värmland inte kunde delta. Resten av bandet, det vill säga Gerd Ahnström, Tomas Gardfors, Torbjörn Sjölund och jag själv, borgar dock för en ny säljframgång, slutar Robert Selling ödmjukt.

 

Länk till Fun MoReison Julvisa

Länk till Fun MoReison kokerivisa