Nyheter

Laboratorieingenjör Kemiska Analyser

2019-06-20

Dina arbetsuppgifter

Vill du arbeta med kemiska analyser inom skogsindustrin? Som Laboratorieingenjör på MoRe Research arbetar du med olika kemiska analyser åt våra externa kunder och internt till vår Processteknikavdelning och till våra Forskningsprojekt. Även arbete i renrum inom området environmental-DNA är aktuellt.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleexamen/universitetsexamen inom kemi eller liknande och/eller flerårig erfarenhet av laboratoriearbete. Arbete i renrum är meriterande.
Du förväntas ha mycket god kunskap i svenska samt behärska engelska i tal och skrift. Vi söker dig som har förmågan och viljan att vara med och utveckla verksamheten.
Som person är du noggrann, flexibel och självgående.

Övrig information

Sista ansökningsdag är 31 augusti men ansökningar behandlas löpande. Tjänsten beräknas påbörjas under tidig höst.

Om oss

MoRe Research är aktiva inom forskning och utveckling när det gäller produkter och processer inom företrädesvis skogsindustrin och våra rötter sträcker sig mer än hundra år tillbaka i tiden. Tidigare var vi en del av MoDo men är nu ett neutralt och oberoende forsknings- och utvecklingsföretag. Vi har en forskningsavdelning som arbetar med framtidens hållbara material, en Processteknikavdelning som arbetar med processfrågor och pilotkörningar i nära samarbete med fabrikerna och en analysavdelning som arbetar med ett brett spektra av både kemiska och fysikaliska analyser och tekniker för karaktärisering och problemlösning. Mer information om MoRe Research finns att läsa på www.more.se

Kontaktperson(er)

Robert Selling

070-522 73 99

robert.selling@more.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Örnsköldsvik

Publiceringsdatum

2019-06-20

Vi har valt vilka kanaler vi ska använda för att annonsera ut tjänsten och vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag eller liknande.