Nyheter

OBS nytt datum för informationsmöte Papermaking Network

2021-06-23

Anmäl er till informationsmöte om Papermaking Network, 8 september kl 10.

Länk till anmälan.

Papermaking Network startar hösten 2021 och riktar sig till skandinaviska massa- och pappersbruk. Vi kommer att fokusera på processfrågor där ni som medlem kan påverka de studier som kommer att bedrivas gemensamt.

Papermaking Network syftar till att lösa just era dagliga problem i produktionslinjerna. Vi rör oss i den existerande massa och pappersprocessen, allt ifrån råvara, massatillverkning och blekningssekvenser till kemikaliefrågeställningar och körbarhet och har alltid ett helhetsperspektiv. Generella processproblem och direktiv kan lyftas här och tillsammans med våra experter formas relevanta utvecklingsprojekt som går i takt med er vardag.

Tillsammans kan vi skapa möjligheter med hjälp av våra kombinerade kompetenser, erfarenheter och pilotanläggningarna inom RISE och de tidigare separata enheterna Innventia, MoRe och PFI. I och med sammanslagningen har vi skapat ett oslagbart team med branschens största kunskap och resurser – som vi vill att ni ska få störst nytta och glädje av!

Vill du veta mer läs på ri.se, där finns även kontaktuppgifter.