Nyheter

Två dagar av inspiration 13 och 14 december

2022-09-20

Vad hände hösten 1982? Jo, den unika papperspiloten FEX byggdes och invigdes i Stockholm. En viktig milstolpe som har genererat många banbrytande och revolutionerande resultat genom samverkande forskning, utveckling och innovation och därmed mycket ansvarig för den kontinuerliga utvecklingen av vår massa- och pappersindustri.
Under årens lopp har samarbetet med KTH spelat en avgörande roll för framgången för FEX. Dagen efter Jubileet ger vi dig en inblick i pågående fiberrelaterad forskning på RISE och KTH med fokus på både produkter och processer.

Välkommen att delta på båda eller någon av följande dagar;
 
13 december 2022 14.30-20.00 vill vi fira detta med dig under en eftermiddag och kväll där vi tillsammans går längs memory lane och ger dig några ögonblicksbilder från de senaste 40 åren samt en titt in i framtiden för FEX. Eftermiddagen avslutas med en mingelmiddag.
 
14 december 2022 9.00-13.30 kan du följa med oss ​​på ett "What''s on"-seminarium där vi kommer att presentera ny fiberrelaterad forskning relevant för skogsindustrin utförd på RISE och KTH. Du kommer också att kunna ge feedback om hur relevant det presenterade arbetet kan vara för dina företag. Seminariet avslutas med en nätverkande lunchbuffé.
 
Observera att vi inte kan ta emot fler än max 90 personer, därför föreslår vi att du säkrar din närvaro genom att registrera dig nu: