Nyheter

Kevin är ny laboratorieingenjör hos oss

2022-03-07

Kevin Åslin har börjat jobba på MoRe Research som laboratorieingenjör, där arbetsområdet är råvarumaterial, restströmmar och kokprocesser. Han är 24 i år och kommer närmast från Luleå och arbetat inom restaurangbranschen men har även erfarenhet inom skogsindustrin

Hans har en gymnasieutbildning inom teknik flyttade sedan till Luleå. Där läste han 1,5 år teknisk design civilingenjör men började därefter jobba på Max i 2,5 år. Kevin avancerade till biträdande restaurangchef och sedan restaurangchef på Luleå City, Skellefteå Krysset samt Piteå.
Han tycker att det känns bra att flytta hem igen till en mindre stressig arbetsmiljö och med annorlunda arbetsuppgifter jämfört med tidigare. Skogsindustrin är inte helt främmande för Kevin då två sommarjobb, ett på Domsjö Fabriker och ett på Nouryon, finns i bakgrunden.
Kevins fritid består till stor del av matlagning och att experimentera med mat och odling av diverse kryddor. Kevin har även ett stort IT och datorintresse men hinner även med att gå på gym i stort sett varje dag innan jobbet.