Nyheter

Denada Limani ny ingenjör på MoRe

2023-03-27

Denada Limani är ny ingenjör på MoRe Research som gillar innovativa miljöer. Hon kommer att arbeta inom blekning av cellulosa och har erfarenhet inom hydralik. Så här skriver Denada om sig själv:

"Denada Limani heter jag med en universitetsutbildning till jordbruks- och miljöingenjör samt med yrkeserfarenhet inom service är jag en driven och systematisk medarbetare som är bra att möta olika sorters människors och arbeta effektivt mot uppsatta mål.

Universitet som jag gick är ett attraktivt universitet i Tirana, Albanien, för studenter med en internationell horisont. Det erbjuder ett antal möjligheter när det gäller internationalisering och internationellt samarbete. Det är inte det enda utbildningscentrumet men är förverkligandet av innovativ undervisning och forskningsverksamhet också.

Under dem 7 år som jag har bott i Sverige har jag bidragit med mina kunskaper och samtidigt har utvecklat mig mer på miljö och analysfrågor. På Landskrona Kommun jobbade jag inom miljö- och hälsoskydd området, med att skydda och bevara vår miljö. Alltså att kontrollera om miljölagar och-förordningar följs som det ska.

Nyligen var jag på Institutet för Tillämpad Hydraulik (ITH) jobbade jag som laborant helt självständigt och ibland med en annan laborant. I laborantrollen skulle huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta att utföra analyser av oljor med hjälp av ett antal olika instrument.

Jag ska vara engagerad i forskning vid More Research, baserat i blekerilaboratoriet. Jag uppskattar mångfalden och känner att det är rätt plats för mig, eftersom det är en innovativ miljö med omfattande kompetens inom utveckling och framtidens utmaningar - något jag är mycket passionerad kring."