Nyheter

Örnsköldsviks kommun ger möjlighet till arbetsplatser i en naturnära miljö under sommaren.

2023-06-19

Örnsköldsviks kommun har satt upp ett tipitält i Köpmanholmen, några mil utanför Örnsköldsvik. Den 1 juli kl 13 är det invigning för Co-working tältet, här kan man boka arbetsplats och jobba i en naturnära miljö under sommaren i High Coast Art Valley.

Vid Ringarbönninga i Köpmanholmen görs det en gemensam satsning under perioden juni-augusti . Ett tillfälligt co-work handlar det om, alltså ett ställe att jobba i som alternativ till ens vanliga arbetsplats, eller ett tipi-tält om man så vill. Grundidén för satsningen är att fl er ska lockas av vår fina bygd, och fler ska stanna längre.

– Vi vill med det här få fler att få upp ögonen för vår bygd genom att upptäcka hur det är att inte bara vara turist, utan också känna på hur det är att jobba här, och kanske tänka tanken att flytta hit, säger Linnea Egnor Byström, näringslivsutvecklare på kommunens tillväxtavdelning.

Om ni skulle vilja boka arbetsplats under sommaren, 1/7-13/8, så klicka på denna länk https://hogakusten.umigo.se/sida/CoWorkingOutback.html

Läs mer i foldern.