Nyheter

Ny sprayanläggning hos oss

2023-06-01

MoRe har ett nytt spraysystem som är är viktiga inom pappersmassaindustrin och används på flera sätt för att förbättra papperskvaliteten och effektivisera produktionsprocessen. Några vanliga användningsområden är kemikalieapplikation, fuktspridning, kylning eller uppvärmning.

Fuktspridning: Ett spraysystem kan användas för att tillföra vatten till pappersmassa för att justera fuktinnehållet. Att upprätthålla en lämplig fuktnivå är avgörande för att säkerställa att papperet har rätt fysiska egenskaper.

Kemikalieapplikation: Spraysystem används också för att applicera kemikalier på pappersmassa. Spraysystem ger en jämn fördelning av dessa kemikalier, vilket bidrar till att förbättra papperskvaliteten.

Kylning eller uppvärmning: I vissa tillämpningar kan spraysystem användas för att kyla eller värma pappersmassa. Till exempel, under blekningsprocessen kan det vara nödvändigt att snabbt kyla ner massan för att stoppa reaktionen. Å andra sidan kan uppvärmning vara nödvändigt för att påskynda vissa kemiska reaktioner.