Laboratorieingenjör Fysikalisk Analys

Laboratorieingenjör Fysikalisk Analys

Laboratorieingenjör Fysikalisk Analys

Dina arbetsuppgifter

Vill du arbeta med fysikaliska analyser inom skogsindustrin? Som Laboratorieingenjör på MoRe Research arbetar du med olika fysikaliska analyser åt våra externa kunder, internt till vår Processteknikavdelning och till våra Forskningsprojekt. Vi hjälper till att analysera både befintliga och nya material inom skogsindustrin.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av fysikalisk analys, från arbetslivet eller från utbildning av lämpligt slag. Du förväntas ha mycket god kunskap i svenska samt behärska engelska i tal och skrift. Vi söker dig som har förmågan och viljan att vara med och utveckla verksamheten.
Arbetet är praktiskt och kan beskrivas som ett hantverk där du som person är noggrann, flexibel och självgående.

Övrig information

Sista ansökningsdag är 31 januari men ansökningar behandlas löpande. Tjänsten påbörjas under början av 2020.

Om oss

MoRe Research är aktiva inom forskning och utveckling när det gäller produkter och processer inom företrädesvis skogsindustrin och våra rötter sträcker sig mer än hundra år tillbaka i tiden. Tidigare var vi en del av MoDo men är nu ett forsknings- och utvecklingsföretag ingående i RISE-koncernen. 

Vi har en forskningsavdelning som arbetar med framtidens hållbara material, en Processteknikavdelning som arbetar med processfrågor och pilotkörningar i nära samarbete med fabrikerna och en analysavdelning som arbetar med ett brett spektra av både kemiska och fysikaliska analyser och tekniker för karaktärisering och problemlösning. Mer information om MoRe Research finns att läsa på www.more.se

Vi har valt vilka kanaler vi ska använda för att annonsera ut tjänsten och vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag eller liknande.

Kontaktperson

Robert Selling

070-522 73 99

E-post

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Örnsköldsvik

Publiceringsdatum

2019-12-17

Vi har valt vilka kanaler vi ska använda för att annonsera ut tjänsten och vill inte bli kontaktade av rekryteringsföretag eller liknande