Som svampar ur jorden!

Som svampar ur jorden!

Sommarens bränna börjar sakta försvinna, luften känns klar och varenda kotte som man försöker få tag på är ute och jagar. Hur många älgar finns det egentligen? Kort sagt hösten är här! En härlig tid på många sätt, om man undviker alltför stor fokusering på text-tv sidan 202 vill säga.

För MoRe Research har sommaren och inledningen av hösten varit spännande med många nya uppdrag inom såväl den fina traditionella värdekedjan som inom bioraffinaderiområdet. Behovet av att optimera tillgängliga processer och utveckla nya värdeskapande produkter är påtaglig.

Med anledning av en ökad efterfrågan på bolagets tjänster kombinerat med nödvändigheten av att i tid ersätta kommande pensionsavgångar, är MoRe Research just nu inne i en rekryteringskampanj. Det är både inspirerande och energigivande att träffa alla trevliga, kreativa och kompetenta personer som sökt våra utannonserade tjänster. Löpande under hösten kommer således nya ansikten att dyka upp i organisationen.

I detta nummer av Mer från MoRe kan du läsa om ett nytt inslag i SLU:s Jägmästarutbilning – ”Hela vägen - praktisk laboration från stock till färdigt papper”. En intensiv vecka där MoRe Research pilotkedja nyttjas på ett effektivt och pedagogiskt sätt. Du får också stifta bekantskap med en erfaren trotjänare i MoRe, vår membranfiltreringsexpert Alf Gustafsson. Han är en riktig klassiker och när du läser reportaget så förstår du vad jag menar. Vidare berättar vi om våra uppdrag rörande Arkivbeständighet på papper och mycket annat.

Jag hoppas ni tar vara på den här årstiden på bästa sätt och bland annat ger er ut i skogen för att fylla på svampförrådet inför vintern. Från MoRe Research sida ser vi med tillförsikt på framtiden och gläds över att uppdragen dyker upp likt svampar ur jorden. Men vad händer om korgen skulle bli full? Ja då får vi skaffa en större korg!