Välkommen till MoRe Research!

Välkommen till MoRe Research!

Framgångsrika samarbeten är personliga och bygger på öppenhet och förtroende mellan parterna och det roligaste vi vet är att träffa våra kunder. Vi besöker er gärna och presenterar de nyheter och möjligheter vi har inom MoRe Research men tycker också att det är värdefullt när kunderna besöker oss. Mötena fördjupar de personliga kontakterna och träffas vi hos oss får vi dessutom möjligheten att på plats visa våra avancerade laboratoriemöjligheter och pilotmaskiner som i flera fall är helt unika.

I tider som dessa, när sparsamhet och effektivt resursutnyttjande är mer betydelsefullt än någonsin, vill vi också på andra sätt bredda kontakterna med våra kunder. Därför publicerar vi från och med nu ett nyhetsbrev varje kvartal för alla våra kontakter i Sverige och utomlands.

En titt i nyhetsbrevet visar att sparsamhet och effektivisering är något av ett tema i detta första nummer. Med vårt uttalade fabriksnära arbetssätt beskriver vi några praktikfall där konceptet Hela vägen bidragit till att sänka kostnaderna i processen, utan att tappa fokus på produkternas egenskaper eller processens miljöpåverkan.

Nu står SPCIs Höstmöte i Norrköping för dörren. Möjligheten att under några dagar, dels träffa många av branschens nyckelpersoner och dels ta del av ett intressant program, är något som jag verkligen ser fram emot. MoRe Research finns naturligtvis på plats och mina avslutande ord blir därför: Ryck gärna tag i mig eller mina kollegor så berättar vi mer om hur MoRe Research kan vara en resurs i ert utvecklingsarbete.

Vi ses!

 

Stefan Svensson

VD MoRe Research