Nyheter

The International Fibre Moulding and Paper Forming Conference 2024

2024-01-31

Välkommen till The International Fibre Moulding and Paper Forming Conference, som kommer att äga rum på den historiska Vasateatern i Stockholm den 25 och 26 september 2024.

En mötesplats för industri och forskning

Denna sammankomst lovar att vara en avgörande händelse för yrkesverksamma och experter inom fiber- och pappersförpackningsindustrin, med fokus på de senaste framstegen inom teknikområdet och användbara marknadsinsikter.

Missa inte chansen att vara en del av detta dynamiska evenemang, där branschledare och experter möts för att utforska framtiden för hållbara lösningar. Anslut dig till oss i Stockholm för två dagar av kunskapsutbyte, samarbete och inspiration på The International Fibre moulding and Paper Forming Conference.

Regisrering öppnar 1 april 2024.

Lokal: Vasateatern

Vasateatern, som är känd för sin eleganta och traditionella miljö, utgör en idealisk bakgrund för insiktsfulla diskussioner och presentationer om den senaste utvecklingen inom pappers- och massasektorn. Deltagarna kan förvänta sig engagerande talare och nätverksmöjligheter som kommer att främja samarbete och innovation.

Stad: Stockholm - nav för innovation och teknik

Värdstaden Stockholm tillför en unik charm till konferensupplevelsen. Som Sveriges huvudstad är Stockholm känd för sina pittoreska landskap, en fantastisk skärgård och ett rikt kulturarv.

Deltagarna kommer att få chansen att utforska stadens historiska gamla stad, besöka museer i världsklass och njuta av den livliga atmosfären i denna metropol vid vattnet. Med sitt engagemang för hållbarhet och gröna initiativ ligger Stockholm i linje med konferensens fokus på framsteg inom en miljövänlig industri.

Eventsida